torstai 9.2.2023 | 08:12
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Miksi lehti ei tule?

Ke 5.10.2022 klo 16:00

Torstai on se päivä, kun puhelimet alkavat soida. Joku tunnistaa vanhan kuvan, toinen antaa arvokasta palautetta ja kolmas kyselee lehtensä perään. Jos lehti jää tulematta, se on aina varsin ikävää ja pyrimmekin kaikin tavoin auttamaan näissä tilanteissa. Samoin tekee jakelupäivystyksemme.

Joskus kyse on inhimillisestä virheestä tai viivästyksestä. Voi olla, että lehti on kyllä tulossa, mutta hiukan myöhässä. Jos lehti on hukkunut kokonaan, voi tilaaja käydä hakemassa sen toimituksestamme torstaina aamupäivällä.

Viime aikoina jakelussa on kuitenkin tapahtunut myös isompia muutoksia, jotka näkyvät joillekin tilaajille. 32 Kalajokiseudun tilausta on tänä vuonna siirtynyt omasta jakelustamme Postin jakeluun. Se tarkoittaa sitä, että näille tilaajille lehti tulee vasta päiväpostin mukana.

Postin tekemät muutokset ovat vaikuttaneet myös niin kutsuttuihin peittojakeluihin eli silloin tällöin jokaiseen talouteen jaettuihin lehtiin. Tyngän ja Raution alueella peittojakeluita ei enää tehdä eli siellä Kalajokiseudun saa jatkossa vain tilaamalla.

Muutoksia on tehty, koska kustannukset nousevat ja jakajia on melko vaikea löytää. On ymmärrettävää, että se voi harmittaa, jos lehti ei ehdi aamupalapöytään tai jää kokonaan tulematta.

Kannattaa kuitenkin muistaa digitilauksen mahdollisuus. Kaikkiin tilauksiin kuuluu myös digitilaus eli näköislehden ja kaikki jutut voi lukea verkosta; suurimman osan jutuista vieläpä ennen printin ilmestymistä. Myös erillisen digitilauksen tekeminen onnistuu. Autamme siinäkin parhaamme mukaan.

Joskus kyse on inhimillisestä virheestä tai viivästyksestä.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.