perjantai 18.6.2021 | 17:36
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Jussi Jokisen jäähyväisottelu pelataan Kalajoella – "Uskallan luvata, että elokuun tapahtuma tulee olemaan aiempia vuosia värikkäämpi"

Viimeisessä Jussi Jokinen All Stars -tapahtumassa uransa päättävän kiekkotähden kokoama joukkue saa vastaansa Pietarinkadun Oilersin

Kalajokiseutu
Ti 8.6.2021 klo 16:30 | päivitetty ti 16:46

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajoelta lähtöisin oleva Jussi Jokinen ilmoitti lopettavansa jääkiekkouransa toukokuussa. NHL:ssä yli tuhat ottelua pelannut Jokinen on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä kiekkoilijoista.

Uransa aikana Jussi on järjestänyt kasvattajaseuransa JHT Kalajoen kanssa Jussi Jokinen All Stars -hyväntekeväisyystapahtuman jo yhdeksän kertaa. Tapahtumien tuotoilla on autettu paikallisten lasten urheilu- ja liikuntaharrastuksia satojentuhansien eurojen edestä.

21. elokuuta järjestetään viimeinen eli kymmenes Jussi Jokinen All Stars -tapahtuma Jokisen jäähyväisottelun merkeissä. Hyväntekeväisyys tulee olemaan isossa roolissa viimeisessä Jokisen nimellä kulkevassa All Stars -tapahtumassa, ja se tullaan toteuttamaan yhdessä hyväntekeväisyystapahtumista tutun Pietarinkadun Oilersin kanssa.

– On ollut ilo tehdä kotiseudulla hyväntekeväisyystapahtumia lasten ja nuorten hyväksi. Hienoa että Pietarinkadun Oilers otti haasteen vastaan, ja lähti tähän kymmenenteen tapahtumaan mukaan, ja tuo omalta osaltaan mukaan lisää jääkiekkoammattilaisia ja suomalaisia kiekkolegendoja. Oilers tuo tapahtuman hyväntekeväisyyteen merkittävää lisäarvoa, Jokinen toteaa.

– Pietarinkadun Oilers on tehnyt jääkiekon ympärillä hyväntekeväisyyttä jo 30 vuotta. Oilersissa on seurattu ilolla myös Jussin panosta hyväntekeväisyyteen useina vuosina, joten olemme hyvin kiitollisia siitä, että meillä on mahdollisuus olla mukana Jussin jäähyväisottelussa, ja olla toteuttamassa osaltamme Kalajoelle hienoa hyväntekeväisyystapahtumaa. Kalajoella on tapahtuman järjestämisestä hyvät perinteet, joihin omalta osalta tuomme vielä hieman pientä ekstraa. Uskallan luvata, että elokuun tapahtuma tulee olemaan aiempia vuosia värikkäämpi, joten tätä ei kannata jättää väliin, toteaa Pietarinkadun Oilersin asiamies Janne Kiema.

Uskallan luvata, että elokuun tapahtuma tulee olemaan aiempia vuosia värikkäämpi.

#