lauantai 4.7.2020 | 23:57
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Pääkirjoitus: Tapahtumia on enemmän kuin aikaa

To 29.8.2019 klo 09:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Venetsialaiset merkkaavat perinteisesti mökkikauden päättäjäisiä, ja onhan se myönnettävä että kesäkausi alkaa olla lopuillaan. Tähänkin kesään mahtui monenlaista tapahtumaa ja koettavaa joka puolella paikkakuntaa. Tapahtumien kirjossa riitti valikoimaa vuosikymmenten perinteillä varustetuista suurtapahtumista uusiin tulokkaisiin. Useimmista uusistakin tapahtumista toivotaan perinnettä, aika näyttää mitkä tapahtumat jäävät elämään.

On hienoa, että tapahtumia järjestetään, ne tuovat eloa ja euroja paikkakunnallemme. Positiivisena ongelmana voidaan pitää sitä, että tapahtumia on niin paljon, että meidänkään on mahdotonta ehtiä paikalle niistä jokaiseen. Toki median läsnäoloa olennaisempaa on se, että yleisö löytää itseään kiinnostavat tapahtumat ja osallistuu niihin. Ennakkojuttujemme avulla pyrimme varmistamaan, että näin tapahtuisi.

Näin kesän lopuksi voitaisiin vielä erikseen antaa iso hatunnosto kaikille heille, jotka ovat uhranneet vapaa-aikaansa talkootyön merkeissä näiden tapahtumien mahdollistamiseksi. Ilman uutterien talkoolaisten työpanosta jäisi todella moni tapahtuma järjestämättä.

Ilman talkoolaisten työpanosta jäisi moni tapahtuma järjestämättä.

#