Ruoka

250 000 kiloa lipeäkalaa joulupöytiin

Hätälän Himangan tehtaalla valmistetaan valtaosa Suomen lipeäkaloista

Lipeäkalaa viime jouluna Himangalla pakkaamassa Jaana Mattila, Liisa Vuorikoski ja Riikka Laine.
Lipeäkalaa viime jouluna Himangalla pakkaamassa Jaana Mattila, Liisa Vuorikoski ja Riikka Laine. Kuva: Hätälä Oy

Himanka

Hätälä Oy:n Himangan tehtaalla on menossa vuoden kiireisin aika, sillä siellä valmistetaan yrityksen kaikki lipeäkalat. VaratoimitusjohtajaMatti Isohätälä kertoo, että tänä vuonna lipeäkalaa tehdään 250 000 kiloa.

Hätälällä onkin pitkät perinteet lipeäkalan valmistuksessa.

– Isoisäni aloitti se

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä