Paikallisuutiset

”Tämä on sellainen aikuisten ihmisten eväs” – Lue tästä, miten kävi, kun toimittaja maistoi nahkiaista

Nahkiaiskanta voi huonosti. Tänä vuonna pyyntiaikaa onkin rajoitettu.

Nahkiaisten hiillostaminen on tarkkaa puuhaa. Antero Hilliaho hiillostaa nahkiaisten ensimmäistä puolta 2,5 minuuttia ja toista puolta 1,5 minuuttia. Apuna on kello ja vuosien mittaan kehittynyt näppituntuma. Kuva: Annika Tiitto

Nahkiaishiillostamon edustalla ei tuoksu kala. Tuoksu on kyllä savuinen, mutta jotenkin makeampi kuin mikä vaikkapa savustetusta lohesta lähtee.

– Ostan 20 kappaletta niin isoja kuin löytyy, luukulle edelläni ennättänyt mies tuumaa.

Päivi Hilliaho kääräisee nahkiaiset pakettiin ja ojentaa ne miehelle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä