Juhlavuoden suuri seikkailu: Perunat ämpäriin ja satoa odottamaan – Äänestä kenen ämpäristä kuokitaan suurin sato!
Kalajoki-menua tulee suunnittelemaan kokenut keittiömestari: ”Uskon ruokaan, jossa maistuu sen alkuperä”
Pekka Nuorala on huolissaan huoltovarmuudesta: ”Myös kunnallisessa päätöksenteossa voidaan vaikuttaa”
”Possut voivat pysyä pois yleisistä uimahalleista” – Tekstaripalstalla asiaa aurauksesta, nopeusrajoituksista ja ruuasta
Suklaalevy vaihtui salaattiin kuin itsestään: ”Valmentaja löi ruokapäiväkirjani pohjalta faktat pöytään”
Tekstareissa otetaan kantaa maatalouteen ja nopeusrajoitusten laskuun: ”Montako kolaria on sattunut?”
Seikkula vastaa Siltaselle: ”On absurdia puolustella tehotuotantoa sillä, että siinä sivussa tehdään jotain hyödyllistä”
”Olipa eläimen nimi Pirkko tai Mansikki sen elämä päättyy ihmisen päätökseen” – Seikkula vastaa maidontuottajalle
Toimitus testasi runebergintortut: Hännille jäi leivonnainen, josta lusikkakaan ei meinannut mennä läpi
Maitotilalta kajahtaa vastaus Seikkulalle: ”Teurastustapa saattaisi luonnollisella tyylillä, suden suorittamana, viedä aktiivisimmankin vegaanin yöunet”
”Jokaisen eläimiä syövän tulisi vierailla tiloilla ja teurastamoissa” – Tuija Seikkula ottaa kantaa tuotantoeläinten kohteluun
”Vuokrapaikka tahtoo tuntua liiankin omalta” – Hiekkasärkille ei saa rakentaa aitoja, mutta leirintäalueen karavaanarialueelta niitä löytyy joka lähtöön
”Halvin ja varmin mitä minulla on koskaan ollut” – Kalajokinen Sirpa Soukka on ajellut kaasuautolla jo kuutisen vuotta
Aurinkoteos syttyy Kalajoen Kirkkopuistoon syksyllä – Teräksinen teksti valmistui paikallisella pajalla
Jukka-Pekka ja Jarmo Kerola jakavat yhteisen intohimon: ”Kun kypärä pannaan päähän, kaveruus unohtuu”
Lenne Eeronketo on aina ollut ylpeästi nörtti: ”Larppaaminen on improvisaatioteatteria ilman yleisöä”
Usein yrittäjät kertovat kaipaavansa vapautta - mutta usein turvallisuus, ennustettavuus ja vakaus on se, mitä todella arvostetaan