Paikallisuutiset

Sunnuntaina maisteltiin suolaista ja makeaa ympäri maailman – ”Mikäs sen nopeammin poistaa kynnyksiä ja madaltaa aitoja ihmisten välillä kuin hyvä ruoka”

Kansainvälisen ravintolapäivän ruokalistalta löytyi ruokalajeja ja ruoanvalmistusperinteitä kymmenestä maasta.

Jenika Ylikauppila ja Markus Siironen aikoivat käydä hakemassa maistiaisia kaikista kymmenestä pöydästä. Puolivuotias Ahti sai vielä tyytyä tuoksuihin ja tunnelmiin.

Kansainvälistä ravintolapäivää vietettiin sunnuntaina Kalajoella seitsemättä kertaa. Paikkana oli perinteisesti kristillinen opisto, jossa oman maansa ruokakulttuuria oli esittelemässä amatöörikokkeja kymmenestä maasta.

– Tapahtuman ei ole tarkoitus olla ammattilaisten näytöstä. Olemmekin joka vuosi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä