Urheilu

Raahe-Kiekolle tuli tappio perjantaina, mutta sunnuntaina Titaaneilla ei ollut mahdollisuuksia JHT:n käsittelyssä – ”Alivoimapelaajamme onnistuivat nollaamaan ylivoiman”

Perjantaina JHT kärsi tappion Raahe-Kiekolle 4-3 ( 2-1, 2-1 ja 0-1), mutta sunnuntaina kärsijänä oli Titaanit 6-2 (3-0, 3-1 ja 0-1).

Kolmen pisteen voiton myötä Titaaneista JHT nousi tasaisessa sarjassa kolmannelle sijalle. Kuva: HTPHOTO

Raahe-Kiekko luisteli JHT:n vieraaksi perjantai-iltana. Ottelun ensimmäinen erä oli illan tasaisinta antia, sen jälkeen JHT määräsi tahdin. Paikallispelin jännite näkyi molempien joukkueiden otteissa pieninä herpaantumisina. JHT:n osalta aika ratkaisevastikin juuri ensi erässä pariin kertaan, kun Ra