Paikallisuutiset

"Tämä on uskoakseni Suomessa ainutlaatuinen pilottihanke" – Ensimmäinen kalajokinen kokkiopiskelija, Julianne Rôtanne, valmistui tiistaina

Koulutuskeskus Jedun järjestämästä ravintola- ja cateringalan opetuksesta valmistui ensimmäinen opiskelija. Julianna Rôtanne suoritti kokin opinnot etuajassa valmistuen 3. toukokuuta. Ennen yhteisiä illallisia ja todistuksen luovuttamista Surffarissa vastuuopettaja Lotta Hirvanen kukitti onnellisen tutkinnon suorittajan.
Koulutuskeskus Jedun järjestämästä ravintola- ja cateringalan opetuksesta valmistui ensimmäinen opiskelija. Julianna Rôtanne suoritti kokin opinnot etuajassa valmistuen 3. toukokuuta. Ennen yhteisiä illallisia ja todistuksen luovuttamista Surffarissa vastuuopettaja Lotta Hirvanen kukitti onnellisen tutkinnon suorittajan. Kuva: Terttu-Liisa Kotka

Koulutuskeskus Jedu on tarjonnut Kalajoella monimuotoista ravintola- ja cateringalan opetusta elokuusta 2020 alkaen. Opetus on toteutettu monimuotoisesti yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Lähiopetusta on annettu Ravintola Surffarin keittiössä sen ollessa lukuvuoden ajan kiinni.

– Tämä on uskoakse

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä