Paikallisuutiset

Kierrätys nykyaikaistui Hiekkasärkillä – Uuden taloyhtiön kierrätyspisteessä on seitsemän lajittelumahdollisuutta: "Muiden vaivatonta lähteä mukaan."

Sami Alakotila tarkistaa, joko kierrätysastioissa on tavaraa. Ja onhan niissä. Kierrätyspisteessä on lajittelumahdollisuus seitsemälle eri jätelajikkeelle, eli biojätteelle, polttokelpoiselle jätteelle, muovipakkauksille, paperille, kartongille, metallille ja lasille. Laatikoiden kokonaistilaivuus on 15 kuutiota.
Sami Alakotila tarkistaa, joko kierrätysastioissa on tavaraa. Ja onhan niissä. Kierrätyspisteessä on lajittelumahdollisuus seitsemälle eri jätelajikkeelle, eli biojätteelle, polttokelpoiselle jätteelle, muovipakkauksille, paperille, kartongille, metallille ja lasille. Laatikoiden kokonaistilaivuus on 15 kuutiota. Kuva: Terttu-Liisa Kotka

Uunituoreessa Meriheinän taloyhtiössä Tahkokorvantiellä on jotakin, mitä ei muissa taloyhtiöissä Hiekkasärkillä ole. Nimittäin kierrätyspiste.

- Erityisesti muualta tulevat lomalaiset ovat kauhistelleet sitä, että kaikki jätteet pitää panna samaan roskikseen. He ovat tottuneet kierrätysmahdollisuutee

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä