sunnuntai 16.5.2021 | 03:36
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

THL:n mukaan Ylivieskassa on varmistunut uusi koronatartunta – Suomessa on raportoitu 204 uutta tartuntaa

Ismo Kunelius
Ke 14.10.2020 klo 12:33 | päivitetty ke 12:36

Ylivieskan koronatartuntojen määrä on kasvanut yhdellä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen keskiviikon päivityksessä. THL:n uusimman koronakartan mukaan varmistettuja tautitapauksia on nyt Suomessa epidemian alusta lähtien 12 703. Uusia tartuntoja varmistettiin vuorokaudessa 204.

Ylivieskan tartuntojen määrä kartalla on kasvanut yhdellä ja Ylivieskassa on nyt kahdeksan raportoitua tartuntaa. Edellinen eli seitemäs tapaus tuli ilmi viime viikolla, kun peruspalvelukuntayhtymä Kallio tiedotti perjantai-iltana, että Ylivieskassa sijaitsevassa Koulutuskeskus Jedun toimipisteessä oli vahvistettu koronavirustartunta.

Ylivieskan neljä ensimmäistä tapausta on viime keväältä ja neljä uusinta viime viikoilta.

Kallion kunnista THL:n kartalla oli ennen Ylivieskaa Nivala yhteensä 12 tapauksella. Kalajokilaaksosta kartalla on lisäksi Reisjärvi 12 tartunnalla.

Lisää aiheesta:

Kallion infektiolääkäri Arto Nieminen: Maskia voi käyttää myös varman päälle - Syyslomakaudella korostuu koronaohjeiden tarkka noudattaminen, mukana erillinen juttu maskien oikeaan käyttöön

Etätöihin mahdollisuuksien mukaan ja suojaimet potilastyöhön – Koronatartuntoja päivittäin, joten Pohjois-Pohjanmaalla suositukset voimaan maanantaina

#