perjantai 18.6.2021 | 18:02
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Kulttuuri

Oulun Eteläisen alueen uudelle kirjastoryhmälle etsitään nimeä – Kirjastojen johtajista koostuva raati valitsee voittajan

KS
Ti 4.8.2020 klo 12:40 | päivitetty ti 12:43

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Oulun Eteläisen alueen Tiekkö-kirjastot, Kiri-kirjastot ja Reisjärven kunnankirjasto yhdistyvät yhdeksi kirjastoryhmäksi ensi vuonna. Uudelle kirjastoryhmälle etsitään nyt sopivaa nimeä nimikilpailun avulla.

Kilpailuun voi osallistua sähköisellä lomakkeella, joka löytyy verkkokirjastosta ja perinteisinä lomakkeina Tiekkö- ja Kiri-kirjastoista sekä Reisjärven kirjastosta. Kilpailuun voi osallistua elokuun ajan.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja. Jokainen osallistuja voi osallistua kilpailuun vain yhdellä ehdotuksella. Voittajien arvonta suoritetaan lokakuussa.

Valinnan uuden kirjastoryhmän nimestä tekee Reisjärven kunnankirjaston sekä Tiekkö- ja Kiri-kirjastojen johtajista koostuva raati.

Tiekkö-kirjastoihin kuuluvat Alavieskan, Kalajoen, Merijärven, Nivalan, Oulaisten, Sievin ja Ylivieskan kirjastot. Kiri-kirjastoihin kuuluvat Haapajärven, Haapaveden, Kärsämäen, Pyhäjärven, Pyhännän ja Siikalatvan kirjastot.

#