tiistai 22.9.2020 | 04:01
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Kolumni

Miss Beach: Koirankatse se on hyeenallakin – "Toivottavasti ymmärsit myöhemmin hävetä"

Ke 3.6.2020 klo 10:42

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Vuosia sitten baarissa minua lähestyi kerrassaan hurmaava, koiranpentusilmäinen mies. Olin aivan ällikällä lyöty, että lähestyykö tämä herkkupala todella minua. Hälytyskellojen olisi pitänyt alkaa soida siinä vaiheessa, kun hän alkoi mairitellen jutella, miten hän oli minua katsellut. Semmoinen ei ole tosimiesten hommaa, että aletaan heti kättelyssä lässyttämään.

Nuorena riepulaisena kuitenkin lumouduin noista sanoista ja sehän oli menoa se – sen illan ja hetken päästä vielä toisen. Ajattelin, että tässä on nyt kiva homma meneillään. Vähän varovaisesti katsellaan ja hitaasti edetään, jes, jes. Noh, seuraavaksi kohtasimme jälleen baarissa. Huomasin hänet ensin. Hän seisoi selin minuun pienen porukan kanssa. Menin tietysti tervehtimään häntä. Säikähdystä ei voinut olla huomaamatta, kun hän kääntyi katsomaan, kuka olkaan koputti. Mies käänsi saman tien selkänsä ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Olin silloin liiankin nöyristelevä. Luikin vain loukkaantuneena, häntä koipien välissä pois paikalta. Nyt vuosien päästä on aika puhdistaa pöytä. Minkä raukkamaisen teon teitkään! Että kehtasit! Toivottavasti seuralaisesi olivat itseäsi fiksumpia ja huomasivat, miten nöyryytit nuoren naisen siinä heidän silmiensä edessä. Ja toivottavasti ymmärsit myöhemmin hävetä.

Muistakaa naiset, koiranpentukatseen takana voi olla aivan muuta kuin kiltti spanieli – koirankatse se on hyeenallakin.

Miss Beach on Kalajokiseudun pakina, jossa saadaan otteita sinkkuelämän hiekkamyrskyistä ja lemmen aalloista.

#