tiistai 2.3.2021 | 09:18
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Kalajokiseudun pääkirjoitus: Seuraava paratiisi – "Suomen matkailua nostattava Madventures Suomi tulee parhaimpaan mahdolliseen aikaan"

Hanna Parhaniemi
Ke 29.4.2020 klo 18:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Reilun parin viikon päästä televisiossa nähdään grönlantimaisia maisemia. Kyseinen paikka on kuulemma koko maailman mittakaavassa ainutlaatuinen. Tämä paikka on Kalajoki.

Nämä kuvailut meidän Kalajoestamme ovat varsin jylhiä, mutta täysin aitoja kommentteja Madventures Suomi -ohjelman Riku Rantalalta ja Tunna Milonoffilta. Heillä on vielä mihin verrata, sillä he ovat kiertäneet vuosikausia ympäri maailmaa mitä erikoisimmissa paikoissa.

Me kalajokiset tiedostamme aika hyvin sen ainutlaatuisuuden, mitä ympäriltämme löytyy. Mandventures-kaksikon haastattelun myötä tuli kuitenkin olo, että meidänkin silmät avautuvat aivan eri tavalla, kun näemme kyseisen sarjan Hylkeenpyytäjien heimo -jakson Kalajoelta. Onko meillä täällä oikeasti sellainen paikka, Kallankarit, mitä maailmanmatkaajat kehuvat niin vuolaasti?

Suomen matkailua nostattava Madventures Suomi tulee televisiosta nyt parhaimpaan mahdolliseen aikaan. Kun koronakriisi hälvenee, kotimaan matkailu tulee olemaan kovassa nosteessa. Jos ennen ainutlaatuisuutta on haettu vaikkapa Thaimaan paratiisisaarilta, seuraava paratiisi voi löytyä meiltä.

#