Paikallisuutiset

Lähiruokaa riittää poikkeusoloissakin – Koronavirus tuonut monelle lähiruokayrittäjälle positiivisen piikin: "Tuotantomäärärät ovat suurempia ja päivät pitempiä"

Kala-Kallen Raimo Vähäsarja valmistaa uutta ruokaerää purkitettavaksi.
Kala-Kallen Raimo Vähäsarja valmistaa uutta ruokaerää purkitettavaksi. Kuva: Hanna Parhaniemi

Koronavirusepidemia on tuonut monille lähiruokayrittäjille positiivisen myyntipiikin. Kala-Kallella säilykkeiden kysyntä on lisääntynyt, myös verkkokaupan myyntitilaukset ovat moninkertaistuneet. Samoin kauppoihin menevät säilykemäärät ovat lisääntyneet.

Yrityksellä on useassa kalajokisessa ruokakaup

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä