tiistai 2.3.2021 | 10:21
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Kalajokiseudun pääkirjoitus: Lehti on edelleen läsnä

Hanna Parhaniemi
Ma 16.3.2020 klo 15:49

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Koronaviruksen vaikutuksista on vaikeaa olla ahdistumatta. Tuntuu kuin maailma pikkuhiljaa sulkeutuisi, kadut tyhjenevät, tapahtumat peruuntuvat, yrittäjät hikoilevat, kun kauppa ei käy ihmisten linnoittautuessa koteihinsa. Mitä jos sairastun tai mitä jos läheiseni sairastuu?

Vaikka maailma kuinka sulkeutuisi, paikallislehti on elossa. Toimistomme laittoi monien muiden toimipisteiden lailla turvallisuussyistä ovensa toistaiseksi kiinni. Olemme kuitenkin edelleen läsnä. Pyrimme kertomaan – vaikka sitten etänä – mahdollisimman kattavasti siitä, miten korona vaikuttaa kalajokisten elämään. Digissä julkaisemamme oleelliset koronaan liittyvät uutiset ovat vapaasti luettavissa, ilman maksumuuria.

Koronauutisia tulee nyt joka tuutista, mutta se on nyt väistämätöntä, sillä se muovaa arkeamme niin hurjasti. Kalajokiseutu ei kuitenkaan missään nimessä sivuuta muita uutisia, emme edes kevyempiä aiheita. Kaiken tämän koronan keskelle tarvitaan vähän aurinkoa. Jos sinulla on mielessä aihe, josta toivoisit meidän tekevän lähiaikoina juttua, älä epäröi olla yhteydessä. Etenkin etätyönä toteutettavissa olevat juttuaiheet ovat nyt odotettuja.

Digissä julkaisemamme oleelliset koronaan liittyvät uutiset ovat vapaasti luettavissa.

#