tiistai 2.3.2021 | 09:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajokiseudun pääkirjoitus: Lisää säpinää kesään – Kalajoella on ainutlaatuinen resepti tapahtumien järjestyspaikkana

Hanna Parhaniemi
Ke 4.3.2020 klo 14:53

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajokiseudulla on ollut ilo uutisoida useista uusista eri tapahtumista viime aikoina. Tällä viikolla on julkistettu jälleen kaksi uutta tapahtumaa, Hiekkasärkät soi -festivaalit ja Ismo Leikolan esiintyminen, jonka yhteyteen on luvassa myös oheistapahtumaa. Kevään kuluessa on todennäköisesti luvassa vielä lisää uutisoitavaa.

Kalajoella on ainutlaatuinen resepti tapahtumien järjestyspaikkana. Meillä on poikkeuksellisen hyvä majoituskapasiteetti, monipuolisesti palveluita, useita erilaisia tiloja, joista osa soveltuu hyvin suurten tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi meillä on sellainen ympäristö, joka tuo aivan oman sävynsä tapahtumiin – esimerkiksi hiekkarannat ovat vain kävelymatkan etäisyydellä tapahtumapaikoista.

Kun Kalajoella tapahtuu, siitä hyötyvät kaikki. Väenpaljous tuo kauppoihin ja muihin palveluihin asiakkaita, mikä tekee toiminnasta kannattavampaa. Näin me paikkakuntalaisetkin olemme oikeutettuja sellaisiin palveluihin, joita ei muilla samankokoisilla paikkakunnilla ole tarjota. Jos joku tapahtuma tuo mukanaan vaikkapa meluhaittaa, kannattaa muistutella itselleen, mitä kaikkea hyvää se tuo.

Toivottavasti uudet tapahtumatkin löytävät sijansa Kalajoen kesästä ja saamme edelleen lisää säpinää tänne.

#