maanantai 3.8.2020 | 17:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Jani Soukka ja Miro Saari keilasivat neljä voittoa Lahdessa

Lauri Järvinen
Ke 12.2.2020 klo 09:40

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajokiset juniorit Jani Soukka ja Miro Saari keilasivat Lahdessa neljä voittoa Ice-Bowlingin joukkueessa. Kaksi lisävoittoa jäivät vain muutaman pisteen päähän. Janin keskiarvo oli 211,20, Miron 206,73. Ice-Bowling on ennen viimeistä kierrosta kolmantena Suomen ykkösiksi tähtäävien OPS Oulun ja AS Kouvolan jälkeen. Ice-Bowlingin nuorten keski-ikä on vielä alle 18 vuotta; joukkueen tähänastinen menestys on ollut erinomainen.

Jani Soukka on edelleen kolmantena Ice-Bowlingin kakkosjoukkueen miesten valtakunnallisen kolmossarjan henkilökohtaisessa pistetaulukossa kauden toiseksi parhaana pelaajana keskiarvolla 218. Ice-Bowling 2 johtaa miesten valtakunnan kolmossarjaa ennen viimeistä pelikierrosta.

Nuorten ja juniorien Junnutour 5 Keilattiin Raisiossa; Miro Saari eteni finaaliin. Keilailukauden viimeinen Junnutour on maaliskuun 21-22 päivinä Kouvolassa. Valtakunnan ykkössarjan M1 viimeinen sarjakierros nähdään 4. huhtikuuta Kuopion Rauhalahden keilahallissa. Nuorten ja juniorien SM-kisat järjestetään huhtikuussa Jyväskylän Pupupuhdan keilahallissa.

#