torstai 2.7.2020 | 10:05
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Tekstarit: Upea Marina ja roskaava lenkkeilijä

To 29.8.2019 klo 21:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Marina - miten upea siitä tulee! Hyvä asfaltointi, parkkipaikat ja valaisimet ja kaikki, wau!

Sinä joka harrastat liikuntaa Raution keskustan ja Pöllän alueella. Heität kartonkiset Pro Energia - ja Elovenakaurajuomatölkit tielle ja raviin. Miksi? Tiedätkö, että tyhjä tölkki painaa vähemmän kuin mukanasi tuoma täysi? Laitathan jatkossa tölkkeihin korkit takaisin ja kuljetat kotiisi. Jos et osaa, jaksa tai viitsi laittaa kierrätykseen, niin heitä roskikseen. Mutta älä enää heitä luontoon! Luonto ei ole roskis!

L-K-S

Kalajoentie valmistui jo kaksi vuotta sitten, vai miten se on. Aina vain valitetaan, mutta eikö valittajat tajua, että se on turhaa, ei se valittamalla parane. Mutta jos 50 vuoden päästä tehdään uusi tie, niin tehtäköön sitten moottoritie.

Vielä Kalajoentiestä, tosi on että se on lopullisesti pilalla ellei sitä päätetä korjata, eihän sitä aja kukaan ellei ole pakko. Varmasti Kalajoen liikkeet menetti asiakkaita tien takia. Kyllähän se on kaunis katsella lintuperspektiivistä, mutta koitapa peruuttaa vinoparkista autosi jonkun ison pakun takaa tielle, kun ei mitään näe.

Kalajoen kuidun tavoite: saada hyvät yhteydet koko Kalajoen alueelle, mukaan lukien Himangan ja Raution kuntakeskukset ja kylät. Hilliläkö ei kuulu Himangan kyliin? Millä perusteella hilliläläiset asetetaan eriarvoiseen asemaan muiden kylien asukkaiden kanssa?

#