keskiviikko 28.7.2021 | 20:27
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Tekstarit: Vievätkö nopeat yhteydet mennessään ja palveleeko uusi Kalajoentie autokannan uudistamista?

To 22.8.2019 klo 20:30

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nopeat yhteydet vievät mennessään ja ruutuaika vain lisääntyy.

Ei kannata ylistää Kalajoentietä ellei ole perehtynyt auton rakenteeseen. Vai palveleeko tie autokannan uudistamista? Moni nainenkin on kaunis katseltavaksi, totuus paljastuu myöhemmin.

Altistuuko Kalajoen oppilaat jollekin ”tuntemattomalle”, jos opo pyytää tutustumaan jatko-opiskelupaikkakunnan tiloihin ja testaamaan, voiko oppilas opiskella siellä ennen yhteisvalintaa? Eihän Kalajoella ollut sisäilmaongelmaa, eihän?

Tapahtuma osuuskaupan pihalla 8.8. koulujen alkamispäivänä. Huonokuntoinen ikämies paikoitti autoaan ei niin nuorekkaalla tavalla, kuitenkaan vahingoittamatta takana olevaa autoa. Hän odotteli takana olevan auton haltijan tuloa kaupasta, varmistaen että mitään ei ollut sattunut. Ottaessaan ostoskärryjä mukaansa tuli mieshenkilö huutamaan huonokuntoiselle: ”Olette vaaraksi itselle ja muille!” Elämänsä pilkuntarkasti eläneelle DI:lle nolaus oli järkyttävä kokemus. Olihan hän elänyt nuhteettomasti ja vienyt suomalaista tietotaitoa useisiin maihin maailmalla. Palattuaan synnyinseudulleen hänet litistetään kuin mätä sieni jalkojen alle. Käyttäytyykö poliisikaan noin kylmäkiskoisesti? Olisiko tarjottu apu ollut inhimillisempi teko?

Onko Kalajoen kaupoissa liian vähän henkilökuntaa? Toinen myy homehtunutta juustoa, ja toinen kuusi päivää vanhoja kaalikääryleitä.

#