keskiviikko 26.2.2020 | 15:48
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Mummeli: Kopioitua tekokauneutta joka naamassa

Kalajokiseutu
Su 18.8.2019 klo 07:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Nuoret naiset ovat kaikki nykyään samannäköisiä, ja vielä tekokauniita kopioita toisistaan. Pitkät, mustat ja liian tuuheat ripset vaan räpsyvät kännyköitä näpytellessä. Omat kulmakarvat on tieten nypitty pois ja tilalle on tatuoitu joka naamaan samanlaiset tekokarvat. Pullosia huulia kehystävät tekorajaukset ja samanlaiset rajaukset on joillakin silmissäkin. Ja ne tekokynnet!

Miten miehet edes erottavat nuo tekonaamat toisistaan?

Kyllähän minunkin nuoruudessani naiset maalasivat kasvojaan, jos halusivat. Filmstaria sudittiin ripsiin syljen kera, huulipunaa ja puuteriakin laitettiin ja kynsilakkaa. Ei maksanut paljon ja nukkumaan mennessä ne sai pestyä vedellä pois. Tuuheita kulmakarvoja puolestaan pidettiin seksikkäinä.

Nyt naiset käyvät huollattamassa naamaansa kuin autoja konsanaan. Tartteeko sitä nyt koko aikaa näyttää hyvältä ? Aamunaama on aamunaama ja siihen on poikaystäväkin hyvä totuttaa heti alusta alkaen.

Eipä nuo miestenkään naamat yön jäljiltä aina niin kovin hääviltä näytä. Ja vielä kamalammilta näyttäisivät, jos niissäkin olisi tatuoidut tekoparrat ja viikset.

Mummeli on Kalajokiseudun pakina, jossa taivastellaan nykyajan kotkotuksia.

#