keskiviikko 28.7.2021 | 20:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Pääkirjoitus: Vienoja uudistuksia – "Tarkoituksena on tuoda meitä enemmän tutuiksi teille lukijoille"

Hanna Parhaniemi
To 18.7.2019 klo 05:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kalajokiseutuun on tehty vienoja uudistuksia, jotka näkyvät heti tällä sivulla. Vanha kuva on muuttanut tähän alapuolelle ja Näkökulma-palstalle on jätetty hyvästit.

Se aukeama lehden loppupäässä, jolla vanha kuva ennen oli, on saanut uuden palstan, jolla vuorottelee kaksi kolumnistia ja kolme pakinoitsijaa. Palstalla aloittaa Miss Beach, joka kertoo sinkkuelämän hiekkamyrskyistä ja lemmen aalloista. Vaikka tapahtumat ovat tosia, on hyvä muistaa, että pakinoita kirjoitetaan enemmän tai vähemmän pilke silmäkulmassa.

Samalla, kun vanha kuva muutti kyseiseltä, kotiseudun asioihin omistetulta aukeamalta, saimme lisätilaa jutuille. Aukeamalla on usein esillä esimerkiksi sellaisia ihmistarinoita, että niistä riittää kerrottavaa isommallekin palstamäärälle.

Viimeisellä sivulta löytyy vielä uudistunut "apinalaatikko", kuten näissä piireissä puhutellaan boksia, jonka sisältä löytyy esimerkiksi lehden yhteystiedot. Sieltä löytyy nyt kuvat kaikista meistä, jotka teemme lehteä. Tarkoituksena on tuoda meitä enemmän tutuiksi teille lukijoille. Saa tulla nykimään hihasta ja antamaan vaikka juttuvinkkejä!

On hyvä muistaa, että pakinoita kirjoitetaan enemmän tai vähemmän pilke silmäkulmassa.

#