maanantai 13.7.2020 | 10:47
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Mielipide: Media teki perussuomalaisten jytkyn

Eero Kinare
Ti 30.4.2019 klo 15:42

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Ei ollut millään mitään väliä, kun kolmen tietyn puolueen vaalivoitto yritettiin nujertaa mielikuvilla mediassa. Jopa jo ennakkoon ja myös lopputulosta selitettäessä.

Perussuomalaisia hehkutettiin tietyissä valtamedioissa ennen ja jälkeen, vailla mitään tolkkua tai totuutta, niin kun kukaan muu ei olisi voittanut vaaleissa mitään. Totuus kuitenkin on, että SDP voitti 6 paikkaa, vihreät viisi, vasemmistoliitto neljä ja perussuomalaiset vaivaisen yhden paikan.

Vertailut sinisiin ja puhe jytkystä on täyttä puppua, sillä siniset oli feikkipuolue jota ei aiemmin ollut olemassa, eikä sitä nytkään äänestänyt juuri kukaan. Tämähän on totuus ja perussuomalaisten vertailu on tehtävä viime vaalien tulokseen eikä johonkin muuhun – ja tulos siis yksi lisäpaikka.

Moni media häpäisi pahoin itsensä ja paljasti asenteensa, josta rehellisyys ei tule ensimmäisenä mieleen. Eli ei siis väliä keinoilla eikä moraalilla kunhan vasemmisto vain ei pärjäisi.

Vähän sillä onnistuttiin tilannetta muuttamaan, kun kansaa voimallisesti manipuloitiin, mutta monille varmasti pettymys, ettei enempää.

#