tiistai 18.6.2019 | 18:19
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Tekstarit 8.11.

Kalajokiseutu+
To 8.11.2018 klo 05:00

Miksi valtuuston puheenjohtaja ei antanut puheenvuoroa johtoryhmän jäsenille usean valtuutetun sitä pyytäessä, eikä kutsunut iltakoulua koolle, vaikka jopa kolmasosa valtuutetuista sitä pyysi? Olisiko valtuutetuilla ollut asiantuntemusta, ammattitaitoa ja puolueettomuutta toimia valiokunnassa? Epäilen. Miksi veroprosentin nostosta ei ollut keskustelua?

Hämmästynyt äänestäjä

Lukiessani lehdistä kokousuutista tehdystä epäluottamusaloitteesta, mieleen tuli ajatus, tiesivätkö voittaneen eistyksen puolesta äänestäneet, mitä päätös tarkoitti. Olisi varmaan ollut parempi mennä oikeaa ja virallista tietä. Päätöksen taustalle tulee mieleen raamatullinen sana. Liha on heikko ja henki altis "lobbaukselle".

Olisin ennemmin pitänyt lastenlääkärin neuvolassa kuin että saan kuunnella luentoja Virta-salissa. Monta erikoissairaanhoidonkäyntiä ollaan säästetty, lasta ei ole tarvinnut kuskata eikä työstä ole tarvinnut olla koko päivää pois. Pidemmällä tähtäimellä kaupunki ei säästä näillä päätöksillä. Yksi kaupungin ylpeydenaiheista on pois.

Milloin se valokuituasia etenee? Nettiyhteydet huonot ja haittaa erityisesti tärkeää hoivatyötä, yrityksiä, isoja perheitä monine laitteineen.

Sabina

Nauttikaa ihmiset hienoista ulkoiluilmoista.

Ostoskylä Raittiin ei tarvita mitään pitserioita. Sen sijaan sinne pitäisi saada suoramyyntihalli, josta saisi paikallisia tuotteita. Sen yhteydessä olisi kunnollinen kotimainen kahvila. Kotimaisuus aina vetää.

Kyllä on hienolla paikalla ja tyylikäs tämä Raitti-keskus. Kuitenkaan liikkeet eivät siinä pärjää, paitsi temppupaikka. Jotain pitäisi tehdä.

#