MAINOS

Design-klassikot säilyttävät arvonsa

MAINOS -

Design-klassikot ovat usein reilusti kalliimpia kuin muut vastaavat tuotteet, mutta kääntöpuolena klassikoiden arvo säilyy myös hyvin. Erityisesti suomalainen värillinen lasi ja design-valaisimet ovat esineitä, joiden arvo on säilynyt vuosikymmeniä. Ikinä ei toki voi tietää, miten esineen arvon tulee käymään, joten designin joukosta kannattaa valita tuotteita, joiden muoto, väri ja materiaali miellyttävät omaa silmää. Silloin ei ole niin väliä enää esineen jälleemyyntiarvolla, jos siitä ei halua jokatapauksessa luopua.  

Design-valaisimet tuovat valoa pimeään

  Kodin sisustaminen on useille suomalaisille pimeän ajanjakson harrastus, joka tuo iloa ja viihtyisyyttä kotiin. Esimerkiksi valaisimet ovat tuotteita, joiden merkitys korostuu syksyn edetessä. Ei siis ihme, että juuri valaisimet ovat nousseet käytännöllisten suomalaisten suosikki-designtuotteiksi. Valaisin voi olla jo itsessään kaunis designtuote, mutta valo tuo siihen vielä yhden tunnelmallisen  ja käytännöllisen elementin lisää. Design-valaisin onkin ajaton hankinta kotiin, joka tuottaa iloa monessa muodossa. Designkaupat.fi -palvelussa voi kätevästi tarkistaa, mistä verkkokaupasta design-valaisin on saatavilla edullisimpaan hintaan. Omaa suosikki-valaisinta voi myös odottaa alennukseen ja erityisesti tulevana Black Fridayna kannattaakin olla hereillä keräämällä ostoskoriin omat suosikit designin joukosta.  

Designin ostaminen on monille harkitumpaa jo pelkästään kalliimman hinnan vuoksi. Tuleva Black Friday onkin loistava päivä myös designia harkitseville, koska alennukset design-tuotteista ovat usein tuntuvia. Designkaupat.fi -sivustolla voi tutustua jo etukäteen design-kauppoihin ja sivustolta voi myös etsiä juuri niitä design-tuotteita, jotka viehättävät omaa silmää. Musta perjantai tarjoaa designtuotteista usein merkittäviä alennuksia. Osa tarjouksista tulee tietoon jo ennakkoon ja osa paljastetaan vasta alennuspäivänä. Design-huonekalut on mahdollista tilata yleensä kotiinkuljetuksella suoraan koti-ovelle.  

Black Friday avaa joulumyynnin myös netissä


  Vuoden vilkkain alennuspäivä on myös Suomessa Black Friday eli musta perjantai. Black Friday on lähtöisin Yhdysvalloista ja sitä vietetään Kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Black Friday avaa perinteisesti myös joulusesongin. Tänä vuonna Musta perjantai on 27.11. Suomessa verkkokaupat valmistautuvat huipennukseen jo alkuviikosta ja tarjouksia riittää pitkin viikkoa. Black Friday kattaa alleen kaikki alat, joten olipa ostoslistalla sitten mitä tahansa designista vaatteisiin, on se todennäköisesti alennuksessa, kun Black Friday koittaa.  

Näin valmistaudut designin verkkoshoppailuun jo etukäteen  

Musta perjantai ja koko tarjousviikko on hyvää aikaa tehdä jouluostoja läheisille ja ostaa itselle tuotteita, joita on harkinnut jo pitkään. Toisaalta moni viettää tarjousviikolla aikaa verkkokaupoissa ja tekee sieltä myös paljon heräteostoja. Tarjoukset saavat ihmisissä aikaan monenlaisia ilmenemismuotoja, mutta näin korona-aikana verkkoshoppailu lienee niistä turvallisin vaihtoehto. Tarjouksiin kannattaa tutustua jo etukäteen ja listata itselle tuotteet, joita tarvitsee tai joiden hankkimista on harkinnut.  

Vertailemalla eri verkkokauppojen tarjouksia löytää nopeasti sen tuotteen ja verkkokaupan, josta ostot on kannattavinta tehdä. Black Friday-tarjoustuotteita on myynnissä usein rajoitettu määrä, joten nopeus on valttia ja verkkokauppojen sivut kannattaakin asettaa jo valmiiksi omalle läppärille tai puhelimelle. Osa tarjouksista selviää vasta alennuspäivänä, joten aivan kaikkea ei pysty ennakoimaan, vaikka olisi kuinka valmistautunut. On myös huomioitava se, että vaikka alennusprosentti on iso, voi itse tuote olla hintavertailun jälkeen edelleen kallis.

Mustana perjantaina kannattaakin huomio olla alennusprosentin sijaan aina tuotteen hinnassa. Huonekalujen osalta tarjouksia voi bongata esimerkiksi Huonekalut.fi -sivustolta.