MAINOS

Nyt on oikea aika yhdistää lainat! - Korkokatto laski korot 10%

MAINOS -

Yhä useammalla suomalaisella on useampi kuin yksi laina maksettavana. Erilaiset osamaksut, luottokorttilaskut ja muut vakuudettomat luotot kuormittavat yhä useamman kuluttajan kukkaroa. Tällaisessa tilanteessa lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi voi tuoda huomattavan säästön.

Lainojen yhdistäminen käytännössä

Useimmat meistä ovat varmaankin kuulleet puhuttavan lainojen yhdistämisestä. Mitä lainojen yhdistämisellä käytännössä tarkoitetaan? Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden lainojen niputtamista yhdeksi isommaksi uudeksi lainaksi. Uuden isomman lainan avulla vanhat lainat ja laskut maksetaan pois ja jäljelle jää vain yksi laina. Mikäli maksettavana on useampi laina, luottokortti tai muu lasku, on todennäköisesti kannattavampaa maksaa kaikki avoimet lainat, luottokortit ja muut laskut kerralla pois yhden isomman lainan avulla.

  Lainojen yhdistäminen toimii yksinkertaisuudessaan siten, että avoimien lainojen ja laskujen maksamista varten haetaan uusi laina, joka kattaa niiden kokonaissumman. Suomen hallituksen asettama väliaikainen korkokatto rajasi vakuudettomien luottojen korot 10 prosenttiin. Korkokatto ei kuitenkaan koske luottokortilla tai osamaksulla tehtyjä ostoksia. Tästä syystä uuden lainan korko ja kulut ovat todennäköisesti reilusti edullisemmat kuin vanhojen lainojen. Yhdistelylainaa hakiessasi voit myös valita omaan tilanteeseesi sopivan takaisinmaksusuunnitelman ja mahdollisesti pienentään kuukausittaista maksuerääsi omaan arkeesi sopivammaksi.


Lainojen yhdistäminen korkokaton aikana

Koronaepidemian aiheuttamia taloudellisia vaikeuksia estämään asetettu väliaikainen kulutusluottojen korkokatto puolitti korot 10 prosentin maksimikorkoon. Korkokatto ei kuitenkaan koske esimerkiksi luottokortteja ja osamaksuja, joissa korkokatto on 20 prosenttia. Kuluttajien onkin nyt mahdollista hyödyntää tätä eroa ja yhdistää luottokorttilaskut ja osamaksut yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhden lainan hallitseminen ja takaisin maksaminen on huomattavasti helpompaa kuin useiden eri lainojen. Lisäksi yleensä aina uuden lainan kustannukset ovat pienemmät kuin vanhojen lainojen.

Kilpailuta edullisempi yhdistelylaina ja katso kuinka paljon voit säästää

Lainojen yhdistäminen on kannattavaa aina kun uuden lainan kustannukset ovat pienemmät kuin vanhojen lainojen tai luottojen kustannukset ovat yhteensä. Kalliiden luottojen ja lainojen pois maksamista uudella edullisemmalla lainalla kannattaa siis todella harkita. Uuden yhdistelylainan avulla maksat vähemmän, kuukausittaiset maksuerät pienenevät ja säästät selvää rahaa joka kuukausi.  

Vertailemalla eri vaihtoehdot huolella löydät varmasti edullisimman lainaratkaisun. Yhdistalaina.com on suomalainen lainojen yhdistämiseen keskittynyt palvelu, joka kilpailuttaa yhdistelylainat puolestasi yhdellä lainahakemuksella. Täyttämällä lainahakemuksen saat useita lainatarjouksia. Palvelussamme on mukana yli 30 eri pankkia ja luottolaitosta. Tarjottavat korot vaihtelevat 4,5 prosentista 10 prosenttiin. Myönnettyyn korkoon vaikuttavat hakijan tulot, työtilanne sekä ikä.

Kilpailuttamalla yhdistelylainan Yhdistalaina.com -palvelun avulla säästät siis aikaa ja rahaa. Palvelun käyttö on ilmaista ja se ei sido hakijaa ottamaan lainaa. Kilpailuttaminen on siis täysin riskitöntä. Voit siirtyä kilpailuttamaan lainan napsauttamalla tästä.

__________________________________________

Yhdistalaina.com on osa Creditler -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa. Palvelujen tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisimmat lainat ja luotot.